Gezichtsbehandelingen voor hem & haar

Al onze behandelingen zijn ook als duo-behandeling te boeken, dan kunt u gelijktijdig genieten van een heerlijke behandeling.

Gaaf. dieptereiniging (30 min)

Wij starten de behandeling met een relaxende reiniging van het gelaat. Vervolgens verwijderen we door middel van een peeling de overtollige dode huidcellen waardoor de hoog gedoseerde werkstoffen nog dieper in de huid kunnen komen en uw huid weer heerlijk schoon en zacht aanvoelt. Vervolgens verwijderen we eventuele onzuiverheden waarna uw huid compleet verfrist en gezuiverd is. Hierna kunt u rustig nagenieten tijdens het inwerken van het masker. Wij sluiten de behandeling af met een op uw huid afgestemde voedende crème.

€ 35,00

 

Gaaf. basic

Wij starten met een uitgebreide huidanalyse zodat de behandeling en de producten goed aan uw huidtype en wensen aangepast kunnen worden. Hierna worden uw wenkbrauwen perfect in model gebracht. Vervolgens ondergaat u een heerlijk relaxende reiniging van het gelaat, hals en decolleté. Hierbij verwijderen we niet alleen het oppervlakkige vuil maar ook de overtollige dode huidcellen door middel van een peeling waardoor de hoog gedoseerde werkstoffen nog dieper in de huid kunnen komen en uw huid weer heerlijk schoon en zacht aanvoelt. Vervolgens verwijderen we de eventuele onzuiverheden waarna uw huid compleet verfrist en gezuiverd is. Hierna kunt u rustig nagenieten tijdens het inwerken van het masker. Wij sluiten de behandeling af met een op uw huid afgestemde voedende crème.

€ 42,50

 

Gaaf. intense

Wij starten de gelaatsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse zodat de behandeling en de producten goed aan uw huidtype en wensen aangepast kunnen worden. Hierna worden uw wenkbrauwen perfect in model gebracht. Vervolgens ondergaat u een heerlijk relaxende reiniging van het gelaat, hals en decolleté. Hierbij verwijderen we niet alleen het oppervlakkige vuil maar ook de overtollige dode huidcellen door middel van een peeling waardoor de hoog gedoseerde werkstoffen nog dieper in de huid kunnen komen en uw huid weer heerlijk schoon en zacht aanvoelt. Vervolgens verwijderen we de eventuele onzuiverheden. Als uw huid compleet verfrist en gezuiverd is starten we de heerlijk ontspannende massage van het gelaat, decolleté en de nek. Hierna kunt u nog heerlijk nagenieten tijdens het inwerken van het masker. Wij sluiten de behandeling af met een op uw huid afgestemde voedende crème.

€ 46,50

 

Gaaf. luxury

De Luxury behandeling is gelijk aan de Intense maar u kunt hier één supplement aan toevoegen uit onderstaande lijst:

* Wimpers verven

* Wenkbrauwen verven

* Harsen van de bovenlip

* Harsen van de kin

€ 50,00

 

Gaaf. extraordinary

De Extraordinary behandeling is gelijk aan de Intense maar u kunt hier twee supplementen aan toevoegen uit onderstaande lijst:

* Wimpers verven

* Wenkbrauwen verven

* Harsen van de bovenlip

* Harsen van de kin

€ 54,00

 

Gaaf. bright eyes 

(deze behandeling kan alleen geboekt worden in combinatie met een gelaatsbehandeling!)

De bright eyes treatment bestaat uit het reinigen van de ooghuid, gevolgd door een milde peeling die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Door deze speciale reiniging is de huid optimaal voorbereid op de werkstoffen van het verstevigend en hydraterend ampul dat door middel van warme edelstenen zal worden ingemasseerd. De edelstenen zorgen voor een goede afvoer van lymfevocht en afvalstoffen. De warmte werkt tevens ontspannend op de mimische spieren. Met als resultaat een prachtig frisse oogopslag! Na deze ontspanning volgt een speciale oogpakking. Deze pakking voelt heerlijk warm aan en geeft u een gevoel van welbehagen!

€ 19,50

 

 

Wenkbrauwen epileren/harsen

€ 10,00

Wimpers verven

€ 10,00

Wenkbrauwen verven

€ 10,00

Bovenlip harsen

€ 10,00

Kin harsen

€ 10,00

Wangen harsen

€ 10,00

Twee van bovenstaande gelijktijdig

€ 17,50

Drie van bovenstaande gelijktijdig

€ 21,50

Vier van bovenstaande gelijktijdig

€ 23,50

Vijf of meer van bovenstaande gelijktijdig

€ 27,50
Gaaf. Beautysalon Borne
Oonksweg 33a
7622 AW Borne
Telefoon: 0611916057
E-mailadres: info@gaafborne.nl
Internet:

Vragen of advies

Wij helpen u graag met uw vraag en/of geven u graag advies.