Lichaamsbehandelingen en Massages

Klassieke massage:

Bij de klassieke massage staat ontspanning van huid, spieren en geest centraal. De klassieke massage is voor iedereen een aanrader, aangezien veel lichamelijke klachten terug te voeren zijn op een gespannen lichaam. Heeft u bijvoorbeeld stress, gespannen spieren of hoofdpijn? Deze klachten zijn goed te behandelen. Het masseren van de huid en spieren stimuleert de doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd. Door de warme etherische oliën ontspannen uw lichaam en geest en geeft u uw lichaam de kans zichzelf te ontgiften.

Een klassieke massage revitaliseert u!

Lomi Lomi:

Lomi Lomi is een Hawaiaanse massage waarbij gebruik wordt gemaakt van de handen, polsen, onderarmen en ellebogen. Door middel van vloeiende aaneengesloten bewegingen brengen we het lichaam en de geest tot rust, komen opgehoopte spanningen vrij, gaat de energie weer stromen en wordt een goede gezondheid gestimuleerd. Deze techniek weerspiegelt de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

Lomi lomi helpt om blokkades los te laten en de energie te laten stromen!

Thaise voetmassage:

Voetmassage wordt vaak ook reflexzonetherapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met bepaalde punten op de voetzolen. De Thaise voetmassage is erop gebaseerd om door middel van het stimuleren van bepaalde zones blokkades en slechte energiestromen op te heffen. Het is een massage die het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert.

Thaise voetmassage activeert de energiedoorstroming in het lichaam!

Edelsteenmassage:

Al in de oudheid werden edelstenen gebruikt om mee te masseren. De energie die de stenen afgeven tijdens de massage zorgen voor ontspanning van de huid en spieren. Blokkades worden hiermee opgeheven en het energieveld wordt gereinigd. Tijdens een edelsteenmassage wordt het lichaam in evenwicht gebracht en het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Voordat er met de stenen wordt gemasseerd kiest u een olie uit.Tijdens de massage wordt er op de chakra’s gewerkt om eventuele energetische blokkades op te heffen. Daarnaast helpen de edelstenen te ontladen, waardoor er een diepe ontspanning ontstaat en er veel stress weggenomen wordt.

Een edelsteenmassage brengt het lichaam in evenwicht!

Hotstone massage:

Bij deze massage wordt er gewerkt met verschillende warme basaltstenen en warme oliën. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor houden de stenen lang warmte vast. Door de warmte, druk en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, waardoor de massage effectiever wordt. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, voeren afvalstoffen af, geven nieuwe energie en brengen het lichaam weer in balans.

Een hotstone massage verhoogt het gevoel van welbehagen!

Ayurvedische massage:

Ayurveda staat voor wetenschap van het leven en heeft een holistische benadering. De massage is een combinatie van zachte oud-Indiase massagetechnieken en de ayurvedische drukpunttechnieken (marma’s). Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, waaraan heerlijk geurende etherische oliën worden toegevoegd. Deze massage werkt reinigend en ontspannend. Tevens stimuleert ze het zelfregulerend/zelfherstellend vermogen van het lichaam. Tijdens de ayurvedische massage worden zowel de benen en de romp alsmede het hoofd gemasseerd. Er wordt gewerkt op het lokaliseren en verwijderen van blokkades.

Ayurvedische massage brengt balans in de emotionele, lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Reiki:

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters, te weten rei (geest of ziel) en ki (energie of levenskracht). Bij een behandeling geeft de reikibeoefenaar universele levensenergie door aan de ontvanger. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen. Energiestromen kunnen in het lichaam geblokkeerd raken door bijvoorbeeld negatieve ervaringen uit het verleden. De behandelaar maakt iemand niet beter maar fungeert door handoplegging als doorgeefluik van de kosmische energie. Het is de ontvanger hiervan die, zij het onbewust, het werk verricht. 

Reiki opent de energiekanalen en heft blokkades op!

30 minuten € 29,50
45 minuten € 44,50
60 minuten € 59,50
90 minuten € 89,50 
120 minuten € 119,50

 

Harsen lichaam

Onderbenen € 24,50
Bovenbenen € 24,50
Onder & Bovenbenen € 40,00
Bikinilijn € 20,00
Onder-, Bovenbenen & Bikinilijn € 50,00
Brazilian € 30,00
Onder-, Bovenbenen & Brazilian € 50,00
Hollywood € 35,00
Onder-, Bovenbenen & Hollywood € 55,00
Oksels € 17,50
Armen € 25,00

Heren

Rug

€ 30,00

Borst

€ 35,00

Wenkbrauwen/bovenkant neus of oren

€ 7,50
Gaaf. Beautysalon Borne
Oonksweg 33a
7622 AW Borne
Telefoon: 0611916057
E-mailadres: info@gaafborne.nl
Internet:

Vragen of advies

Wij helpen u graag met uw vraag en/of geven u graag advies.