Permanente Make-up

Bij Gaaf. bent u aan het juiste adres voor een mooie en natuurlijke permanente make-up, met als doel om er altijd fris en verzorgd uit te zien.

Permanente make-up is het in de huid brengen van pigment door middel van een tatoeagetechniek. Tijdens het aanbrengen worden met kleine naaldjes inkt- en pigmentstoffen in de huid gebracht. Hierdoor ontstaat een semipermanente vorm of afbeelding. De inkt- en pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Warenautoriteit. De pigmenten die we gebruiken zijn oplosbaar door het lichaam zodat de tatoeage in de loop der jaren langzaam vervaagd. De permanente make-up kan dan desgewenst weer bijgewerkt worden.

 

Indicaties voor permanente make-up:

 

  • Personen met gevoelige ogen of allergieën voor gewone make-up
  • Brildragers
  • Personen zonder vaste hand om eyeliners/wenkbrauwen te tekenen
  • Personen die een mooiere of vollere vorm van de wenkbrauwen willen
  • Personen die veel sporten
  • Bij het geheel of gedeeltelijk ontbreken van de wenkbrauwen of wimperhaartjes bij bijvoorbeeld alopecia-patiënten of voor/na een chemo kuur (bij medische gevallen altijd in overleg met een arts)
  • Personen die een natuurlijke permanente eyeliner willen

 

Eyeliner:

Door een eyeliner kunnen de ogen benadrukt worden, ze gaan meer spreken en ontstaat er een mooie volle oogopslag. Wij pigmenteren voornamelijk tussen de wimperhaartjes om het meest natuurlijke effect te verkrijgen. Het is afhankelijk van de gezichtscontouren, de oogvorm en uw persoonlijke wens of het een mooier resultaat geeft om alleen boven- of onder eyeliners aan te brengen of beide.

Wenkbrauwen:

De tijd van een ‘’streepje’’ als wenkbrauw is voorbij. De mooie natuurlijke wenkbrauw is terug! Door middel van permanente make-up kunnen we de wenkbrauwen voller, breder of langer maken, of zelfs volledig nieuwe wenkbrauwen creëren. Om de perfecte wenkbrauwen te krijgen kijken we naar onder andere de gezichtsvorm, de (indien aanwezig) natuurlijke wenkbrauwen en de haar- en huidskleur. Uw persoonlijke wens speelt hierbij natuurlijk ook een rol. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden, het is afhankelijk van het gewenste resultaat wat de beste keuze is. Wij werken met de hairstroke en de shadowtechniek. Bij de hairstroketechniek worden er met micronaaldjes haartjes op de huid gepigmenteerd. Deze techniek geeft het meest natuurlijke resultaat. Een ‘’hairstrokewenkbrauw’’ is nauwelijks van een natuurlijke wenkbrauw te onderscheiden. Bij de shadowtechniek worden de wenkbrauwen wat meer opgevuld.

Permanente make-up en chemotherapie:

Starten met een chemokuur kan veel onzekerheden geven. Vooraf is het moeilijk te voorspellen of er haren uit gaan vallen, of in welke mate. Om eventueel verlies van de wimpers en/of wenkbrauwen niet af te wachten is het mogelijk om vooraf wenkbrauwen of eyeliners aan te brengen. De natuurlijke haren zijn dan nog aanwezig en de permanente make-up kan zo op de meest natuurlijke plek aangebracht worden. Op deze manier zal het eventuele verlies van de haartjes minder opvallen

Richtlijnen voor permanente make-up:

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en behandelaars zijn verplicht deze na te leven. De GGD en voedsel en warenautoriteit controleren eens per twee jaar of er aan de richtlijnen wordt voldaan.

Eyeliner boven-of onder € 175,00

Eyeliner boven en onder € 295,00

Wenkbrauwen € 325,00

Bijwerken wenkbrauwen of eyeliners: prijs op aanvraag.
 

Mocht u meer informatie willen bent u altijd welkom voor een kosteloos en geheel vrijblijvend intakegesprek.
Gaaf. Beautysalon Borne
Oonksweg 33a
7622 AW Borne
Telefoon: 0611916057
E-mailadres: info@gaafborne.nl
Internet:

Vragen of advies

Wij helpen u graag met uw vraag en/of geven u graag advies.